کشمش تیزابی بیدانه یا Nitrified Seedless Raisins، خشکشدۀ میوۀ انگور بیدانه بهروش تیزابی جهت صرفهجویی در زمان خشکسازی است که به افزایش توجیهپذیری تولید کشمش میانجامد. همچنین این دانههای خوشطعم و رنگ، ظاهر بهتر و زیباتری نسبت به کشمشهای آفتابخشک دارند که دلیل این امر نیز دقیقا به همین فرایند سریعتر خشکشدن نسبت به کشمشهای آفتابی بازمیگردد.
البته این تسریع، قطعا با مواد استاندارد و به روش استاندارد انجام میپذیرد تا آری از هرگونه خلل در مصرف کشمش بعنوان یک فراوردۀ طبیعی سالم باشد؛ چرا که اصولا هدف مصرف کشمش، کسب انرژی، سلامتی و بهبود در حال عمومی بدن میباشد.
قیمت عمده کشمش تیزابی بیدانه
از آنجایی که پروسه قیمتگذاری در تجارتهای عمده براساس نیاز و سفارش مشتری بوده و همچنین عوامل متغیر فراوانی بر این امر تأثیر جدی میگذارد، قیمت عمده کشمش تیزابی، همانند قیمت دیگر کالاها در تجارتهای عمده، به سادگی و بر روی وبسایت ممکن نیست. لذا در این بخش به بررسی برخی متغیرهای کمی و کیفی تأثیرگذار میپردازیم.
- کیفیت محصول:
اگر بخواهیم کیفیت کشمش تیزابی بیدانه را تقسیمبندی کنیم، به سه تقسیمبندی عمومی AAA, AA+ و AA میرسیم. اما همانگونه که مطلعید، نمیتوان به همین سادگی و فقط با استفاده از این سه دستهبندی مشتری محترمی که سرمایۀ خود را برای خرید محصول به کفمیدان تجارت آورده را از کیفیت واقعی محصول آگاه نمود. بلکه در جهت رضایت کامل مشتری، میباید کیفیت واقعی بار را به وی شناساند تا با کمال رضایت و اطمینان و بدون دغدغههای اضافی بتواند از تجارت خود لذت ببرد.
- حجم درخواستی:
قطعا عادلانه نیست که قیمت اعلامی به مشتریای که خواستار خرید حجم بالاتر است با قیمت اعلامی به مشتری با نیاز کمتر یکسان باشد. بلکه باید به هر مشتری، در جهت نیاز خودش قیمت اعلامی را تنظیم کرد.
- مقصد و ترم تحویل:
این دو مؤلفۀ جدا اما مرتبط، مؤلفههای بسیار مهمیاند. چراکه تغییر در هریک از ایندو، باعث تغییر در هزینههای فروشنده میگردد و سزا نیست فروشندهای به خود ضرر زند و یا آنقدر سود بالایی دریافت کند که تغییر در این هزینههای مهم، به تغییر در قیمت وی نیانجامد.
منطقیست که متغیرهایی از ایندست، که از حیث ضیق وقت فقط به چهار مورد آن اشاره شد، تأثیرات بزرگی بر روی قیمت عمدۀ هر محصولی اعم از کشمش و غیر آن داشتهباشند. لذا پیشنهاد میگردد با پر کردن فرم موجود در این لینک اقدام به دریافت مشاورۀ اختصاصی و دریافت قیمت دقیق براساس نیاز خود نمایید.
روش تولید کشمش تیزابی بیدانه
برای تولید این کشمشهای شیرین و آبدار، مراحل زیر طی میگردد:
ابتدا کشاورزان انگور رسیدۀ مناسب تولید کشمش را بصورت خوشهای از درخت مو میچینند. پس از جمعآوری خوشههای انگور، خوشهها را به مدت معلومی که کمتر از یک دقیقه است، در محلول تیزاب که متشکل از کربنات سدیم، روغن استرالیایی و آب است قرار میدهند. قرارگیری بیش از زمان انگورها در تیزاب و یا عدم رعایت فرمول صحیح تیزاب، ممکن است باعث تلخی مذه سمیشدن انگور شود. لذا انجام این مرحله بسیار مهم و حساس است.
پس از انجام مرحلۀ مذکور، انگورها را در سبدهایی که شبیه آبکشاند میگذارند تا تیزاب اضافی از بافت انگور خارج شود. پس از موفقیت در این کار، خوشههای انگور باید به مدت پنج روز الی یک هفته با فاصلۀ مناسب از یکدیگر، در سایه پهن شوند. در طی این زمان، هر روز به زیرورو کردن انگور مبادرت میگردد تا خشکشدن آنها بصورت یکدست و یکنواخت انجام پذیرد.
پس از انجام تمامی مراحل مورد اشعار، کشمش تیزابی بیدانه تولید شده و آمادۀ دمگیری میباشد. دمگیری به معنای جدا کردن چوبهای کشمش و تمیزکردن آن است و سپس بستهبندی و ارسال.
در بخش بستهبندی هم باید به مواردی مانند استفاده از مواد اصل برای بستهبندی و تقویت کارتون بستهبندی و… دقت کرد تا در حین ارسال، باری که با این همه زحمت تولید و بستهبندی شدهاست، دفرمه نشود و آسیبی نیز نبیند. نیز در بخش ارسال، چینش و نحوۀ حمل کارتونها توسط نیروی انسانی مهم است.
انواع کشمش تیزابی بیدانه
بصورت کلی، کشمش تیزابی بیدانه به دو گونه تیزابی خرمایی و تیزابی طلایی تولید میگردد.
همچنین بخوانید: کشمش طلایی ملکان با کیفیت صادراتی
تفاوت این دو گونه در رنگ و نحوه تولیدشان است.
اگر بخواهیم بعنوان یک نکته و در خلاصهترین حالت تفاوت این دو را بنویسیم، تفاوت کشمش تیزابی بیدانۀ طلایی با کشمش تیزابی بیدانۀ خرمایی در این است که برای طلایی کردن کشمش تیزابی از دود گوگرد استفاده میشود؛ اما دربارۀ تولید کشمش خرمایی از اینکار صرفنظر میگردد.
این تنها تفاوت در روند تولید است؛ هرچند که تفاوتهای دیگری نیز وجود دارند که بدلیل ضیق وقت از نوشتن آنها اجتناب میکنیم.
برای خرید انواع کشمش و مویز از جمله کشمش تیزابی بیدانه، از طریق این پیوند اقدام بفرمایید.